1915 watches

1915 Watches is verkrijgbaar bij alle filialen van ‘T Oorzaakje: in Leiden, Delft en Alphen aan den Rijn.

Nee, 1915 watches is niet opgericht in 1915 zoals je misschien zou verwachten. In 2015 ontstond bij de oprichters het idee om kleurrijke houten horloges te ontwerpen. De ontwerpers vonden dat de bestaande houten horloges nogal saai en duur waren, wat in hun ogen eerlijker en veel gaver kon. Al snel kwamen zij met het eerste ontwerp voor een minimalistische wijzerplaat in felle kleuren. Geïnspireerd op hun eigen omgeving: de altijd kleurrijke Bollenstreek.

Geen massaproductie, maar aandacht voor elk horloge

1915 matches gelooft niet in de ongeïnteresseerde massaproductie die sinds begin 1900 is ingezet. In plaats daarvan besteden ze liever aandacht aan de horloges. Iedere 1915 watch wordt persoonlijk ontworpen met oog op detail. De horloges worden vervolgens tegen een eerlijke prijs aangeboden. En dankzij het hout is een 1915 watch ook nog eens eerlijk voor onze planeet!

Blijven innoveren

1915 watches is een van de meest innovatieve horlogemerken. Met iedere collectie proberen ze weer een stap verder te gaan dan wat er gebruikelijk is. Zo hebben ze in de Elegance collectie de wijzerplaat gemaakt met een heel dun schijfje natuursteen. En voor de stoere Denim collectie hebben ze de wijzerplaat bekleed met spijkerstof.

 

 

Recommended Posts