Take what you need

The story behind

Nieuwe dromen, geluk, of een beetje inspiratie; er is altijd wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kan gebruiken. Vanuit die gedachte is Take What You Need by Mi Moneda geboren. Elke verwisselbare bar heeft een eigen betekenis, waarmee je iedere dag een persoonlijke look kunt creëren!

The perfect gift

Iedere bar necklace en bar bracelet van Take What You Need by Mi Moneda wordt geleverd met een ‘Inspire’ bar, waarop een veertje staat afgebeeld. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Heb je toch meer behoefte aan een flinke dosis geluk? Het verwisselbare bar systeem maakt het mogelijk om van behoeftes te wisselen. Je maakt je outfit helemaal af door de bar necklace of bracelet te combineren met de matchy ringen met een inspirerende tekst. 

Be the designer!

Voor wie graag een persoonlijke touch aan het sieraad geeft, is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan als designer en een eigen bar te ontwerpen. Een betekenisvolle datum, een tekening of schets, een handgeschreven tekst van je geliefde; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy & fashionable

De sieraden van Take What You Need by Mi Moneda hebben niet alleen een bijzondere boodschap, ze zijn ook nog eens heel erg stijlvol! Door de minimalistische uitstraling van de bar necklace is deze perfect te combineren met andere colliers en kun je er een prachtige layered jewelry look mee creëren. Dé sieradentrend van dit moment!

Take what you need and give what you can!

Recent Posts